

صندوق قرض الحسنه محبین ولی عصر عج
گرچه صندوق قرضالحسنه محبین ولیعصر جداگانه و تحت شماره 13588 نزد اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده و دارای اساسنامه و آییننامه داخلی خاص خود میباشد، ولی از آنجا که اکثر افراد هیات موسس و هیات مدیره آن با موسسه محبین ولیعصر مشترک میباشند، لذا جهت سهولت و تسریع انجام امور در زیرمجموعه موسسه قرار گرفته است. خلاصه ای از وظایف صندوق بدین شرح است:
الف) حساب پسانداز؛
ب) حساب جاری حواله؛
افتتاح حساب جاری حواله برای اشخاص با معرفی ضامن و با تایید اعضای هیات مدیره، سهولت و تسریع انجام امور برای صاحب حساب و مزایای دیگر.
ج) حساب باقیات و صالحات؛
افتتاح حسابهای باقیات و صالحات (ذخیره آخرت) به گونهای است که صاحب حساب فقط در زمان حیات خود حق برداشت از آن را دارد و در صورت فوت وی بعنوان ذخیره ماندگار نزد صندوق مانده و وام داده خواهد شد و از ثواب و بهره معنوی آن صاحب حساب بهرهمند خواهد شد.
د) وام قرضالحسنه؛
از مهمترین اهداف تاسیس صندوق پرداخت وام و گرهگشایی از کار متقاضیان است.
صندوق قرض الحسنه محبین ولیعصر عج
تاریخچه صندوق
با استعانت از خداوند سبحان و در سایه قرآن کریم و اهل بیت معصومین علیه السلام و در ظل توجهات و عنایت ویژه حضرت ولی عصر که صندوق مزین به نام شریف آن بزرگوار می باشد در سیام اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۴ فعالیت خود را به همت والای افراد خیر و نیکو اندیش آغاز نمود.
مهمترین اهداف شکل گیری
احیای سنت الهی به پیروی از کلام وحی
تشویق و ترغیب افراد خیر و نیکوکار برای همکاری و همیاری و ایجاد وحدت و همدلی
رفع نیاز نیازمندان از طریق پرداخت قرض الحسنه و گره گشایی از کار آنها با محوریت قرار دادن همشهریان و اعضاء هیئت محبین ولیعصر
کمک به قطع ریشه های فقر و از بین بردن ربا در جامعه مهمترین اهداف شکلگیری صندوق بوده است که انشاالله مورد رضایت خداوند متعال قرار گرفته باشد
مهم ترین فعالیت ها
بطور کلی فعالیت های صندوق را می توان به دو بخش تقسیم نمود
الف) از بدو تأسیس سال ۱۳۵۴ تا ۱۳۷۴ حدود ۲۰ سال به صورت سیار همزمان با جلسات هفتگی هیئت به مراجعین محترم خدمات داده است
ب) بخش دوم از سال ۱۳۷۴ که بنای حسینیه محبین حضرت ولیعصر احداث گردید و صندوق در محل حسینیه استقرار یافت که عمده فعالیت آن
1. ثبت صندوق نزد سازمان ثبت شرکتها و تدوین اساسنامه و انتشار روزنامه رسمی انتخاب هیئت انتخابات هیئت مدیره و بازرسان
2. افتتاح حساب های بانکی به نام صندوق
3. مکانیزه نمودن سیستم حسابداری و تدوین برنامه تامین اثاثیه و لوازم که جز سرمایه صندوق محسوب می گردد
عملکرد در زمینه پرداخت وام و پس انداز قرض الحسنه
کیست که به خداوند قرض نیکو دهد تا خدا بر او چندین برابر گرداند و او را پاداش یا لطف و کرمت عطا فرماید.
به گونه ای که ذکر گردید از مهمترین و اساسی ترین اهداف صندوق پرداخت وام قرض الحسنه به عزیزان همشهری و جاسبی بوده است.
1. پرداخت بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال وام در زمینههای اسقاط و جهیزیه، خرید مسکن و رهن و اجاره، درمان، تعمیرات، تحصیلی، عتبات عالیات، و وامهای ضروری یکی از افتخارات صندوق بوده که امید است مورد رضایت حقتعالی قرار گیرد.
2. افتتاح بیش از ۲۵۰۰ فقره حساب پس انداز و قرض الحسنه
حسابهای ذخیره ماندگار باقیات و صالحات
از جمله اهداف در خور توجه و موفق که به حمدالله تاکنون عزیزان همشهری از آن استقبال نسبتاً خوبی داشتهاند افتتاح حساب ذخیره ماندگار برای خود و اعضای خانواده و همچنین والدین مرحومشان است تا صدقه جاریه ماندگار برای آنها پس از حیات دنیوی باشد.
افتتاح بالغ بر ۱۷۵ فقره حساب باقیات صالحات تا کنون که امید است مورد حضرت حق قرار گیرد
تشکر و استمداد صندوق محبین ولیعصر
از عموم برادران و خواهران خیر و نیک اندیش که همکاری داشته و دارند و با افتتاح حساب و معرفی افراد نیازمند جهت وام اقدام نموده و گره گشای کار آنان بوده اند صمیمانه تشکر و قدردانی می نماید و مطمئن باشد با توجه به هدف و نیت خیری که دارند خداوند پاداش و از آنها را ضایع نخواهد کرد و از عزیزانی که تاکنون موفق به همکاری با صندوق نشدند به ویژه همشهریان گرامی دعوت به عمل می آید تا در این امر خداپسندانه تشریک مساعی و همکاری نمایند.
در خاتمه به روح پرفتوح بنیانگذار جمهوری اسلامی امام عزیز و شهدای گرانقدر به ویژه شهدای هیئت محبین ولیعصر درود میفرستیم و یاد خاطره همه عزیزان بانیان امور خیر به ویژه عزیزانی که در تأسیس و شکل گیری سنت قرضالحسنه نقش بسزایی داشته اند و از اعضای هیئت مدیره صندوق بوده و اکنون در جوار رحمت الهی جای گرفتهاند علی الخصوص مرحوم حاج سید علی حاجی محمدی، مرحوم حاج نصرالله حاج محمدی، مرحوم حاج سید امیر محمدی، مرحوم حاج سید هادی یوسفی را گرامی داشته و از خداوند رحمان برای این عزیزان طلب رحمت و علو درجات مسئلت مینماییم